TRAJNIM

MENAXHIMI KRIJUES si KURS TRAJNIMI.Së bashku me kolegët e Kurse Pro-Kreative ADAPT ofrojmë një kurs trajnmi për MENAXHIMIN KRIJUES.

Përfitimet nga ky trajnim:

Inteligjenca Emocionale & Praktike

Menaxhim i Stresit & Rritja e Produktivitetit

Misioni Personal & Vendosje Priorititetesh

Menaxhim i Kohës & Efiçenca në Punë

Negociatat & Marrëveshjet në Biznes

Komunikimi & Fokusi në Bashkëpunim

Bashkëpunimi Krijues & Organizimi në Staf

Puna me Veten & Disiplina për Rritje Personale

PËRFITIMET NGA KY TRAJNIM:

Menaxhim & Reduktim Stresi, Balancë Brenda-Jashtë, Rritje Efiçence, Rritje Rendimenti, Ndërveprimi, Produktiviteti, Reduktim i Energjive Negative & Rritje Energjish Pozitive, Aktivizim i Inteligjencës Krijeuse, Vetë-Kontroll / -Besim / -Zbulim, Forcim i Karakterit.

Programi kushton 90 euro / muaj, zgjat 2 Muaj, përbehët nga 8 seanca,  2 orë secila dhe zhvilohet 1 herë në javë, i shoqëruar me detyra shtëpie.

Krahas pjesës praktike, ofruar nga vetë përvoja 15 vjeçare profesionale dhe studimore e instruktorit, baza teorike mbështetet në punën kërkimore dhe praktike të disa autorëve të mirënjohur bashkëkohor në fushat e menaxhimit & zhvillimit personal si Stephen R. Covey, Brian Tracy, Richard RummeltRobert Kiyosaki, Jack CanfieldJo Owen, Etj, si dhe e fokusuar në parimet e shkencave Filozofike, Psikologjike dhe disiplinave dhe veprave të Lashtësisë Botërore.  

 

Për të ndjekur këtë Kurs Trajnimi

mund të kontaktojni direkt në : E-mail: info@adapt.al 

ose  Tel./SMS/Viber/Whatsapp: 069 60 64 624

(*shenim: Përpara regjistrimit nevojitet prania juaj në një intervistë të shkurtër me instruktorin. ).